Какао майы, сары май какао, Now Foods, ерітінділер, 198 мл
Сатылды
Какао майы, какао майытабиғи шыққан, ол үгітілген какао бұршақтарынан өндіріледі. Май көптеген салаларда белсенді қолданылады: медицинада (босанғаннан кейін іштегі созылу белгілерін емдеуде), парфюмерияда, косметологияда (кремдердің, майлардың, маскалардың, скрабтардың, ванналардың, тері күтімі бальзамдарының бөлігі ретінде) және кондитерлік өнімдерде (өндіру ақ және қара шоколад), май қышқылдарының (олеин қышқылы, омега-3 және омега-6), Е, К дәрумендерінің және фитостеролдардың бай құрамына байланысты. Бұл өте жан-жақты өнім, ол мыналармен сипатталады: бактерияға қарсы, тыныштандыратын, күйікке қарсы, қорғаныш, нәрлендіретін, антиоксидант, ылғалдандыратын, қалпына келтіретін қасиеттері. Май тітіркенуді немесе аллергияны тудырмайды, сондықтан терінің барлық түрлеріне өте кеңінен қолданылады. Май қартайған теріні жасартады және проблемалы қабыршақ теріге жарайды. Какао майы - тері ақауларына (дақтар, созылу белгілері) жақсы құрал. Now Foods какао майы қатты және түсі мен сыртқы түрі (қыздыруға дейін және кейін) әр түрлі болуы мүмкін. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.
Now Foods, Solutions, Cocoa Butter
Ұсынылатын қолдану: Таза қолдарыңызбен өнімнің (бұршақ) аз мөлшерін алыңыз және қою кремнің консистенциясына жеткенше саусақтарыңызбен уқалаңыз, содан кейін бетке немесе мойынға жағыңыз. . Күнделікті ылғалдандырғыш ретінде немесе қажетінше қолданыңыз. Қажет болса, сары майды құмыраны (қақпағы ашық) ыстық су құйылған кастрюльге 25-30 минут салып немесе микротолқынды пешті пайдаланып жұмсартуға болады.
Құрамында жоқ:қосалқы заттар, консерванттар, қоспалар және жасанды бояғыштар, гексан. Экстракция кезінде еріткіштер пайдаланылмайды. 100% табиғи өнім.
Ескертулер: НАЗАР АУДАРЫҢЫЗ - қыздыру кезінде микротолқынды пешті пайдаланатындар үшін: бұл қаптамада фольга бар Микротолқынды пеште бүкіл банканы қыздырмаңыз. Какао майының қажетті мөлшерін бөлек ыдысқа салып, қыздырыңыз. Қажет болса, қолданбас бұрын сәл салқындатыңыз.
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу