Манука балы, көк шай, Манука бал, Манука денсаулық. 250 г.
Кез келген балдың емдік күші бұрыннан белгілі. Бірақ жақында ғалымдар аралар шай ағашының (Манука) гүлдерінен өндіретін ерекше балға назар аударды. Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал және гүл тозаңы & nbsp; және аралар соңғы өнімге айналдыратын балшырындар Manuka Honey – бүгінде оның бірегей құрамы бойынша баламасы жоқ.
Көк шай қосылған манука балы, Манука бал & Жасыл шай сығындысы -- қабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, зеңге қарсы, антиоксиданттық және антисептикалық қасиеттерге ие.
Бұл препарат көптеген заттармен күресуге қабілетті. бактериялар, соның ішінде. Helicobacter pylori (асқазан мен он екі елі ішектің ойық жарасын тудыратын), бактерия Staphylococcus aureus, ішек таяқшасы, және тамақтың қабынуын тудыратын & ndash; стрептококк бактериясы. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеу, төсек жараларымен сәтті күреседі. Өнім туралы толығырақ Biotus веб-сайтында біздің кеңесшілерден біле аласыз.
Ұсынылатын қолдану: күніне 1-3 шай қасық, тамақтан 30 минут бұрын
Балаларға жарамайды. 4 жасқа толмаған.
25 ° төмен температурада сақтаңыз; С.
Құрамы:
Қызмет көрсету: 1 шай қасық (5г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 50 | ||
Бір порцияға | күнделікті мәннің %%* | |
Калориялар | 50 | |
Жалпы май Натрий | 0 г 1,8г | 0% <1% |
Жалпы көмірсулар | 12 г | 4% |
Қант | 12 г | |
Ақуыз | 0г | |
* Күнделікті сұраныс негізінде 2000 калориялы диетада. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу