Манука балы (премиум), Manuka Guard, 250 грамм
Кез келген балдың емдік күші бұрыннан белгілі. Бірақ жақында ғалымдар аралар шай ағашының (Манука) гүлдерінен өндіретін ерекше балға назар аударды. Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал, ал тозаң мен балшырындарды аралар соңғы өнімге айналдырған Manuka Honey – Бүгінгі таңда оның бірегей құрамының теңдесі жоқ.
Манука балы қабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, саңырауқұлақтарға қарсы, антиоксиданттық және антисептикалық қасиеттерге ие.
Бұл препарат көптеген бактериялармен күресуге қабілетті, олардың ішінде. Helicobacter pylori (асқазан мен он екі елі ішектің ойық жарасын тудыратын), стафилококк бактериялары, ішек таяқшалары және тамақтың қабынуын тудыратын – стрептококк бактериясы. Бұл фактор UMF® деп аталды. Жақсы бактерияға қарсы әсері бар өнімді UMF деңгейі бар бал деп санауға болады ® 15+ бастап. Тиісінше, деңгей неғұрлым жоғары болса, денсаулыққа пайдасы соғұрлым көп болады. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеу, төсек жараларымен сәтті күреседі.
Қабылдаңыз:1/2 шай қасық. тамақ алдында күніне 3-5 рет тіл астына.
Басқа ингредиенттер: 100% Манука балы.
Пробиотиктермен бірге қолдануға болады.
2 жасқа толмаған балаларға жарамсыз. Құрамында өзгертілген ингредиенттер жоқ.
Композиция | ||
Қызмет көрсету:1/2 шай қасық. (2,5 г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 100 | ||
| Құрамы бір бөлікте | % күнделікті қажеттіліктен |
Калориялар | 25 |
|
Барлығы көмірсулар | 2г | <1% |
Сахара | 2г |
|
Манука балы | 2,5 | * |
* Күнделікті талап 2000 калория диетаға арналған. † Күнделікті қажеттілік анықталмаған. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу