Манука балы, Манука күзетшісі, 250 грамм
Кез келген балдың емдік қасиеті ежелден белгілі. Бірақ жақында ғалымдар аралар шай ағашының (Манука) гүлдерінен өндіретін ерекше балға назар аударды. Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал, ал тозаң мен балшырындарды аралар соңғы өнімге айналдырған Manuka Honey – бүгінде оның бірегей құрамы бойынша аналогтары жоқ.
Манука балықабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, саңырауқұлақтарға қарсы, антиоксидант және антисептикалық қасиеттерге ие. қасиеттері.
Бұл препарат көптеген бактериялармен күресуге қабілетті, соның ішінде. Helicobacter pylori (асқазан мен он екі елі ішектің ойық жарасын тудыратын), стафилококк бактериялары, ішек таяқшалары және тамақтың қабынуын тудыратын – стрептококк бактериясы. Бұл фактор UMF® деп аталды. Жақсы бактерияға қарсы әсері бар өнімді UMF деңгейі бар бал деп санауға болады ® 15+ бастап. Тиісінше, деңгей неғұрлым жоғары болса, денсаулыққа пайдасы соғұрлым көп болады. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеу, төсек жараларымен сәтті күреседі.
Қабылдаңыз: 1/ 2 шай қасық. Күніне 3-5 рет.
2 жасқа дейінгі балаларға арналмаған.
Басқа ингредиенттер: 100% Манука балы
Бөлме температурасында сақтаңыз.
Қызмет көрсету: 1/2 шай қасық | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 100 | ||
  ; | Бір порция | % DV* |
Калориялар | 25 | |
Манука | 2,5г | |
Қант | 2 г | |
Жалпы көмірсулар | 2 r | 1% |
* 2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. | ||
* span> |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу