Манука бал және ара уы, Wedderspoon Organic, Inc., 250 г
Кез келген балдың емдік күші бұрыннан белгілі. Бірақ жақында ғалымдар аралар шай ағашының (Манука) гүлдерінен өндіретін ерекше балға назар аударды.& nbsp; Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал және гүл тозаңы & nbsp; және аралар соңғы өнімге айналдыратын балшырындар Manuka Honey – Бүгінгі таңда оның бірегей құрамының теңдесі жоқ.
Манука балы қабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, саңырауқұлақтарға қарсы, антиоксиданттық және антисептикалық қасиеттерге ие.
Бұл өнім Манука балының қасиеттерін ара уымен біріктіреді. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеу, төсек жараларымен сәтті күреседі.
Басқа ингредиенттер: 100% Манука балы.
Жағымсыз реакциялар туындаған жағдайда қолдануды тоқтатыңыз. Ара өнімдеріне аллергиясы бар адамдар сақтықпен пайдаланыңыз.
Салқын жерде сақтаңыз. құрғақ жер.
Қызмет көрсету: 1 ас қасық (21 г) | ||
Бір контейнердегі порциялар: 12 | ||
  ; | Бір порция | % DV* |
Калориялар | 64 | |
Жалпы май | 0 г | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 17 г | |
Сахара | 16 g | |
Белок | 0 г | |
* 2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу