Манука балы (гүл), Жаңа Зеландия балы, 500 грамм
Кез келген балдың емдік күші бұрыннан белгілі. Бірақ жақында ғалымдар аралар шай ағашының (Манука) гүлдерінен өндіретін ерекше балға назар аударды. Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал, ал тозаң мен балшырындарды аралар соңғы өнімге айналдырған Manuka Honey – Бүгінгі таңда оның бірегей құрамының теңдесі жоқ.
Манука балы қабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, саңырауқұлақтарға қарсы, антиоксиданттық және антисептикалық қасиеттерге ие.
Бұл препарат көптеген бактериялармен күресуге қабілетті, олардың ішінде. Helicobacter pylori (асқазан мен он екі елі ішектің ойық жарасын тудыратын), стафилококк бактериялары, ішек таяқшалары және тамақтың қабынуын тудыратын – стрептококк бактериясы. Бұл фактор UMF® деп аталды. Жақсы бактерияға қарсы әсері бар өнімді UMF деңгейі бар бал деп санауға болады ® 15+ бастап. Тиісінше, деңгей неғұрлым жоғары болса, денсаулыққа пайдасы соғұрлым көп болады. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеу, төсек жараларымен сәтті күреседі.
Басқа ингредиенттер:100% Манука. гүл балы.
Бөлме температурасында сақтаңыз.
Қызмет көрсету: 1/2 шай қасық | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 23 | ||
span> | Бір қызмет көрсету | % DV* |
Калориялар | 60 | |
Белок | 0,1г | 2% |
Қант | 16 г | |
Жалпы көмірсулар | 17г | 6% |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. | ||
  ; |
| |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу