Күнжіт ұны, күнжіт ұны, кевала, органикалық, 454 г
Кевала, органикалық күнжіт ұны, 16 унция (454 г)
Органикалық күнжіт ұны сертификатталған органикалық қабығы жоқ күнжіт тұқымдарынан жасалған. Шикі күнжіт дәндері ұсақ ұнға тартыладыКүнжіт ұны кальций мен табиғи ақуыздың сіңірілетін көзі болып табылады. Күнжіт ұны нан пісіруге тамаша қосымша болып табылады. Пісіруде күнжіт ұны котлет, зразы, тефтели, балық пісіру үшін қолданылады. Мұндай нан пісіру тағамдарға нәзік жаңғақ дәмі мен жағымды хош иіс береді. Бидай мен күнжіт ұнының қоспасынан жасалған құймақ пен құймақ ерекше талғампаз дәмге ие және ерекше жағдайларда ұсынылады. Күнжіт ұны сорпаларға, гравийлерге және соустарға қоюландырғыш ретінде де қолданылады.Оны какао, кокос немесе бал қосылған таңғажайып күнжіт халвасын жасауға болады. Дәмін жақсарту үшін күнжіт ұнын жармаға, гарнирге, сүзбеге, йогуртқа, айранға, салаттарға, кондитерлік өнімдерге қосады. Оны балмен, сироппен немесе джеммен араластырып, тостқа тәтті паста жасайды. Толығырақ Biotus веб-сайтынан оқыңыз.
Қолдану жолы: pПісіру кезінде 1// дейін ауыстыруға болады. Рецепт бойынша ұн мөлшерінің 4 . Егер рецепт желімсіз ұнды қажет етсе, онда күнжіт ұны барлық қажетті мөлшерді алмастыра алады. Ең жақсы нәтижеге қол жеткізу үшін сомалармен тәжірибе жасауға шақырамыз.
Басқа ингредиенттер: органикалық күнжіт ұны.
Құрамы: | |||
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (28 г) құрғақ | |||
Сыбаға Бір контейнерге: 22 | |||
Бір қызмет көрсету | тәуліктік қажеттіліктің% | ||
Калория | 107 | ||
Майдың калориялары | 30 | ||
Жалпы май | 3,33 г | 5% | |
Қаныққан май | 0,45 | 2% | |
Транс майлар | 0 г | ||
Холестерин | span> | 0 мг | 0% |
Натрий | 11 мг | 0% | |
Жалпы көмірсулар | 10г | 3 % | |
Тағамдық талшық | 0 г | 0% | |
Қант | 0 г | ||
Белок | 11,29 г | ||
А дәрумені | 0% | ||
С витамині | 0% | ||
Кальций | 4% | ||
Темір | 22% |
*2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу