Жүгері ұны, Боб қызыл диірмені, глютенсіз, 680 г
Сипаттама Жүгері ұны, Боб қызыл диірмені, глютенсіз, 680 г
Жүгері ұны (Маса Харина) - тұтас дәнді ұн, майы аз талшықтың жақсы көзі болып табылады. Маса Харина кептірілген жүгеріден дайындалады, ол қайнатылған және әкке малынған, содан кейін массаға ұсақталған және кептірілген. Никстамализация процесі (әкпен сулану) Оңтүстік Америкада мыңдаған жылдар бұрын дамыған. Ол гемицеллюлоза деп аталатын желім компонентін ыдырату арқылы ядроның қабығын босатады және ұнтақтау үшін дәнді жұмсартады. Бұл процесс сонымен қатар астықтың құрылымын өзгертеді, астықты ниацинмен байытады, бұл ас қорыту жолында жақсы сіңуіне ықпал етеді. Осылайша өңделген жүгері кальциймен байытылған және оңай қол жетімді ақуызды қамтиды. Дәмді үйдегі глютенсіз шелпек жасау үшін осы нәзік ұнды пайдаланыңыз. Ол сондай-ақ жүгері нандарын және басқа пісірілген өнімдерді жасау үшін өте қолайлы. Жүгері ұны құймақ қоспаларында, вафлиде, жармаларда, жармаларда, жаңғақ майларында және бұршақ тағамдарында қолданылады. Өнімде гендік инженерия өнімі болып табылатын ингредиенттер жоқ. Жүгері пестицидтер мен басқа ингредиенттерді қолданбай өсіріледі. Ұнның құрамында глютен бар екендігі тексерілді. Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Тұтас дәнді дақылдардан жасалған өнімдерде ең көп бар. тұтас дәндерде кездесетін маңызды компоненттер мен табиғи қоректік заттар. Тұтас дәнді дақылдарға және басқа да өсімдік тағамдарына бай майы аз диета жүрек ауруы мен кейбір қатерлі ісік ауруларының қаупін азайтуы мүмкін.
Bob's Red Mill, Masa Harina Golden Corn Flour, Gluten Free
Дайындау әдісі: жүгері шелпектері:
2 кесе Маса Харина жүгері ұны 1/2 шай қасық теңіз тұзы1 1/2-2 кесе ыстық су
Маса Харина жүгері ұнына тұзды араластырыңыз. Жақсы консистенцияны алу үшін қамырға суды баяу құйыңыз. Қамыр қатты және серпімді болуы керек, құрғақ немесе жабысқақ емес. Дайын қамырды бір сағат тұндырыңыз.
Пішіндеу және шелпек Тортилла
Табаны қыздырыңыз, қамырды шарларға бөліңіз. . Қамырды екі балауыз қағаздың арасына немесе қолыңызға басыңыз. Табаға салып, екі жағын 1 минуттай қуырыңыз.
Шамамен 12 - 6 шелпек жасайды.
Басқа ингредиенттер: жүгері, әк.
Құрама
Құрамы: | ||
Сыбаға: 1/4 кесе (29 г құрғақ) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 23 span> | ||
Бір порция | күндік қажеттіліктің %%* | |
Калориялар | 100 | |
Майдың калориялары | 10 | |
Жалпы май | 1 г | 2% |
қаныққан май | 0 г | 0% |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
21г | 7% | |
Тағамдық талшық | 2 г | 8% |
Қант | 0 г | |
Белок | 2 г | |
Витамин А | 2% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 2% | |
Темір |   ; | 4% |
* Күнделікті қажеттілік мыналар үшін есептеледі 2000 калориялы диета. Күнделікті мөлшерлеме калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2000 td> | 2 500 | |
Жалпы май | <ден аз /span> | 65 г | 80 г |
Say | Аз | 20г | 25 g |
холестерин | Төмен | 300 мг | 300 мг |
натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг< |
Жалпы көмірсу | 300 г | 375 г | |
Тағамдық талшық |   ; | 25г | 30г |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу