Құймақ пен вафлиге арналған жүгері қоспасы, Bob's Red Mill, 737 г
Жүгері ұны (микс) құймақ, вафли жасауға арналған қоспа. Жүгері ұны талшықтың жақсы майсыз көзі болып табылады. Жүгері ұнынан жасалған табиғи түрде ескірген жүгері жүгері нандарын және басқа пісірілген өнімдерді жасау үшін өте қолайлы. Тәттілікке тамаша әсер ету үшін осы пайдалы органикалық тұтас бидай ұнының қоспасы және қант қамысы қосылған жүгері ұнынан жасалған құймақ немесе вафли. Жүгері ұны 100% тұтас дән болып табылады, сондықтан ол жүгеріден алынған барлық қоректік заттарды: кебек, ұрық және эндоспермді сақтайды. Өнімнің құрамында гендік инженерия өнімі болып табылатын ингредиенттер жоқ. Жүгері пестицидтер мен басқа ингредиенттерді қолданбай өсіріледі. Биотус веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз. Тұтас дәнді дақылдардан жасалған өнімдерде барлық маңызды құрамдас бөліктер мен қоректік заттар табиғи түрде тұтас дәндерде кездеседі. Майы аз, тұтас дәндерге және басқа да өсімдік тағамдарына бай диета жүрек ауруы мен қатерлі ісіктің кейбір түрлерінің қаупін азайтуы мүмкін.
Пісіру әдісі:құймақ рецепті: 1 кесе қоспаны, 1 жұмыртқаны, 1 ас қасық сары майды және 3/4 кесе салқын сүтті араластырыңыз. алдын ала қыздырылған табада орташа отта екі жағын пісіріңіз.
Вафли: 1 кесе қоспаны араластырыңыз. 2 жұмыртқа, 2 ас қасық сары май және 3/4 кесе суық сүт. Вафельді үтікті жақсылап қыздырып, жақсылап май жағыңыз. Төменгі плитаны жабу үшін жеткілікті қамырды құйыңыз. Қақпақты жабыңыз. Вафли дайын немесе дайын емес екенін тексермес бұрын бірнеше минут күтіңіз.
Ең жақсы тоңазытқышта немесе мұздатылған күйде сақтаңыз.
Басқа ингредиенттер: органикалық тұтас бидай ұны, органикалық тұтас дәнді жүгері ұны, органикалық тұтас дәнді жүгері ұны, органикалық бидай глютені, органикалық қамыс қант, қопсытқыш ұнтақ (монокальций фосфаты, натрий гидрокарбонаты, жүгері крахмалы), тұз.
Құрамы | |||
Қызмет көрсету: 1/3 кесе құрғақ қоспа (52 г) | |||
Порциялар Әр контейнерге: 14 | |||
|
|
|
|
| Бір порцияда | күнделікті қажеттіліктің% аралас | % күнделікті қажет 4 құймақ |
Калориялар |
| 180% | 280% |
Майдан алынатын калория |
| 10% | 80% |
Барлығы май | 1г | 2% | 14% |
Қаныққан май | 0г | 0% | 8% |
Транс май | 0г | * | * |
Холестерин | 0 мг | 0% | 25% |
Натрий | 400 мг | 17% | 19% |
Барлығы көмірсулар | 37г | 12% | 14% |
Тағам талшықтар | 6г | 24% | 24% |
Қант | 2г |
|
|
Белок | 5г | > td> |
|
А дәрумені |
| 0% | 4% |
С дәрумені |
| 0% | 0% |
Кальций |
| 8% | 15% |
Темір |
| 10% | 10% |
| Калориялар | 2 000 | 2 500 |
Жалпы май | Азырақ | 65г | 80г |
Қаныққан май | Кішірақ | 20г | 25г |
Холестерин | Азырақ қарағанда | 300мг | 300мг |
Натрий | Аз | 2,400 мг | |
Жалпы көмірсулар |
| 300г | 375г |
Тағамдық талшық |
| 25г | 30г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу