Қызыл бұршақ, қызыл бүйрек бұршақтары, Бергин жемістер мен жаңғақтар компаниясы, органикалық, 454 г
Органикалық қызыл бұршақ
Темір, талшық, ақуыз және майы аз бұршақтар, бұл классикалық бұршақтар әр күн үшін пайдалы және дәмді тағам. Бұршақтар қоректік заттарға бай, сондықтан олар жиі салауатты вегетариандық диетадағы негізгі ақуыз ретінде ұсынылады. Көбінесе бұршақтар азиялық асханада күрішпен бірге пайдаланылады немесе кондитерлік өнімдерде (торттар мен нан) пайдалану үшін қантпен бірге болуы мүмкін. Майы аз, ақуызы жоғары бұршақтар салаттардың, сорпалардың, чили соустарының, вегетариандық бургерлердің, тәтті тағамдардың (жапон десерттері) ерекше ингредиент болып табылады. Рецепттер әрқашан көптеген шөптер мен көкөністерді пайдаланады. Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Пісіру әдісі:
Бұршақтарды түнде сулаңыз. Ағызып, шайыңыз. 1 кесе бұршаққа 4 кесе су қосыңыз. Сұйықтық бұршақ бетінен жоғары болуы керек. Қайнатыңыз. 1 порция бұршақ пісірілген бұршақтың 2-2 1/2 порциясын құрайды. Пісірілген бұршақтар тоңазытқышта 1 аптаға дейін және мұздатқышта 6 айға дейін сақталады.
Басқа ингредиенттер:
strong>
Органикалық қызыл бұршақ
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (46г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 10 span> | ||
Бір порция | күндік қажеттіліктің%* | |
Калориялар | 160 | |
Майдың калориялары | 0 | |
Жалпы май | 0 g | 0% |
Қаныққан май | 0 г | 0% |
Транс май | 0г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 5 мг | 0% | Күн оның көмірсулары | 28 г | 9% |
Тағамдық талшықтар | 7 г | 28% |
Қант | 1 г | |
Белок | 10 г | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 3% | |
Кальций | 4% | |
Темір | 17% | |
* Күнделікті мән 2000 калориялы диетаға негізделген. Күнделікті тұтыну мөлшері келесіге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. калория қажеттіліктеріңізге негізделген. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу