Женьшень тамыры, корей ақ, женьшень тамыры, императорлық эликсир, 14 г
Қоймада (аяқталады)
Ұсынылатын пайдалану:
Женьшень шайы: 1/4 шай қасық қасық қосыңыз ұсақталған женьшень тамырын, суды (3 кесе) құйып, үш сағат қайнатыңыз Пісіру: женьшень тамырының бірнеше бөлігін бұқтырылған және сорпаға қосыңыз Шайнау: женьшень тамырын кесектерге бөліп, шайнаңыз. Мөлшеріне байланысты күніне бір немесе екі қолданыңыз Женьшень тоник: женьшень тамырын кішкене бөліктерге бөліп, бір бөтелке шарапқа немесе басқа ликерге қосыңыз. Ара-тұра араластыра отырып, екі апта тұндырыңыз.
Басқа ингредиенттер
Корея ақ женьшень, аспан 25.02
<күшті>Ескертулер: Балалардың қолы жетпейтін жерде, жылу мен жарық көздерінен алыс ұстаңыз.
.Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу