Коллаген + сүйек сорпасы, коллаген+ сүйек сорпасы концентраты, қолданбалы тамақтану, жидек дәмі, 10 дана 10 мл
Сатылды
Коллаген дене терісінің шамамен 80%-ын құрайтын күрделі құрылымдық ақуыз. Коллаген өндірісінің жасқа байланысты төмендеуі, мысалы, қартаюдың көрінетін белгілерінің негізгі себебі болып саналады. жұқа сызықтар, әжімдер, құрғақ сынғыш тері және сынғыш тырнақтар. Жидек хош иістендірілген сусын өнімі!
Applied Nutrition сапа мен тазалықтың ең жоғары стандарттарынан асатын ғылыми негізделген өнімдерді әзірлеуге ұмтылады.
On Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, олармен танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Қолданбалы тамақтану, сұйық коллаген + сүйек сорпасы концентраты, аралас Жидек хош иістендірілген, 10 сұйық түтік, әрқайсысы 10 мл
Қолдану: Жақсылап шайқаңыз, содан кейін ілмекті сұйықтық түтігінің үстіне бұраңыз. үзіледі. ;Қоюландырылған сұйықтықты 300 мл суға құйып, араластырыңыз. Сұйықтықты тікелей Сұйық түтіктен тұтынбаңыз. Күніне бір сұйық түтік.
Басқа ингредиенттер:
Тазартылған су , лимон қышқылы, табиғи аралас жидек хош иісі, сукралоза, көкжидек шырыны концентраты, органикалық мүкжидек шырыны концентраты, қара өрік шырыны концентраты, анар шырыны концентраты, қызыл 40, көбікті бақылау агенті және құлпынай хош иісі.
<. span>Құрамында 4,5% жеміс шырыны бар.
Ескертулер: Liquid-Tube ашылған болса, қолданбаңыз.  ;Қолданбаңыз. ұсынылатын тәуліктік қабылдаудан асырыңыз. 18 жасқа толмаған адамдарға қолдануға арналмаған. Балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Құрамы: | ||
Қорыту мөлшері: 1 бөтелке (10 мл) | ||
Сыбаға: 10 | ||
Бір порцияда | Күнделікті қажеттіліктің %-ы** | |
Калориялар | 15 | |
Жалпы көмірсулар | 1 г | <1% |
Ақуыз | 3 g | * |
Биотин | 2500 мкг | 8333% |
Натрий | 10мг | <1% |
Гидролизденген коллаген (I және III типі) | 2500 мг | * |
Сиыр етінің сүйек сорпасы ұнтағы | 500 мг | * |
Гиалурон қышқылы (натрий гиалуронаты 92%, 9,2 мг) | 10 мг span> | * |
* Ешқандай күнделікті қажеттілік жоқ анықталды. | ||
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу