Кокос майы, табиғи табиғи, органикалық, 443 мл
Кокос майының құрамында қаныққан майлар бар: негізінен бұл қаныққан майлар орташа май қышқылдары немесе триглицеридтер. Теріге қолданған кезде олар тегістік береді. Бұл майлардың болуына байланысты кокос майы да терінің ылғалдылығын сақтайды, өйткені майлар тері тесіктері арқылы ылғалдың жоғалуын болдырмайды.
Каприк / Каприл / Лаурик. қышқылдар: олар кәдімгі май қышқылдарынан айтарлықтай ерекшеленбейді, бірақ бұл жерде оларды бөлек атап өту маңызды, өйткені олардың өзіндік артықшылықтары бар. Бұл үш май қышқылдары күшті дезинфекциялық және микробқа қарсы қасиеттерге ие. Нәтижесінде, кокос майы теріге жағылған кезде ашық жараларға немесе тіпті тесіктер арқылы. Сонымен қатар, каприль, каприл және лаурин қышқылдары май қышқылдарының тізбектерін оңай бұзады, яғни олар салмақты бақылауға және салмақ жоғалтуға ықпал етеді.
Қалай пайдалану керек:
Кокос майы ұзақ сақтау кезінде де тұрақты, өйткені оның балқу температурасы 75-76 ° F. Кокос майын сұйық немесе қатты күйде теріге, шашқа, ішке қабылдауға (күніне 4 қасыққа дейін), пісіруге және пісіруге қолдануға болады.
Басқа ингредиенттер: жоқ.
Құрамы | ||
Қызмет көрсету: 1 ас қасық (14г) | ||
Бір порция | күнделікті қажеттіліктің%* | |
Калория | 125 | |
Майдан алынатын калория | 125 | |
Жалпы май | 14г | 22% |
Қаныққан май | 12,5г | 63 %* |
Транс май | 0 г | † |
Холестерин | 0 г | <1 % |
Органикалық таза кокос майы | 14г | † |
*2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік | ||
† Күнделікті қажеттілік анықталмады |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу