Әйелдерге арналған ферменттер, RAW ферменттері, өмір бағы, 90 қақпақ
Сатылды
Ас қорыту ферменттер кешені (ферменттер) – Олар үш негізгі қоректік заттарды: белоктарды, майларды және көмірсуларды ыдыратады және организмдегі барлық дерлік биохимиялық реакцияларға қатысады. Асқорыту ферменттері – ол асқазан-ішек жолдарының, сілекей бездерінің, ұйқы безінің қалыпты жұмыс істеуі үшін негіз болып табылады. Олар ақуыздардың, көмірсулардың қорытылуына, витаминдердің синтезіне және тағамнан қоректік заттардың сіңуіне қатысады. Толық кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады.
Өмір бағы, RAW ферменттері, әйелдер
Қолдану: 1 капсуладан күніне 3 рет тамақпен бірге. Дозаны тәулігіне 9 капсулаға дейін біртіндеп арттыруға болады.
Басқа ингредиенттер: өсімдік целлюлозасы, сыра ашытқысы (Saccharomyces Cerevisiae), болгар. таяқша.
Құрамында:толтырғыштар, жасанды бояғыштар немесе консерванттар жоқ. Балалардан құрғақ, салқын жерде сақтаңыз. Қолданбаңыз, егер қалпақ астындағы пломба сынған немесе жоқ.
Құрамы: | |||
Қызмет көрсету: 1 капсула | |||
Бір контейнердегі порциялар : 90 | |||
Бірде бөліктер | күнделікті қажеттіліктің% | ||
Витамин A * | 67 ХБ | 2% | |
Д витамині * | 167 ХБ | 42% | |
К витамині* (менакинон 7 'MK-7') | 2 мкг | 3% | |
Тиамин * (В1 витамині) | 0,08 мг | 6% | |
Рибофлавин * (В2 витамині) | 0,03 мг | 2% | |
Никотин қышқылы * (ниацинамид) | 0,33 мг | 2% | |
В6 витамині * | 0,07 мг | 3% | |
Фолий қышқылы * | 17 мкг | 4% | |
В12 витамині * | 3 мкг | 56% | |
Биотин * | 6 мкг | 2% | |
Пантотен қышқылы * | 0,17 мг | ||
td> | 2% | ||
Мырыш * | 0,33 мг | 2%  ; | |
Фермент қоспасы¹ | 544мг | +  ; | |
Белок ферменттері | |||
Бромелен | (303,000PU) | ||
Папайн | (303,000PU) ) | ||
Пептидазалар | (3500 HUT) | ||
Протеазалар (жоғары рН) [Сүт ас қорыту] | (2,525 HUT) | ||
Протеазалар (төмен рН) [Сүттің қорытылуы] | (21 SAPU) | ||
Протеазалар (Орташа рН) [Сүттің қорытылуы] | (105,000HUT)   ; | ||
Протеазалар (бейтарап рН) [Сүт қорыту] | (3050 ДК) | ||
Көмірсу ферменттері | |||
альфа-галактозидазалар | (541 ГаIU) | ||
Амилаза | (27,038DU) | ||
бета-глюканазалар | (38 BSU) | ||
Целлюлаза | (3400 c.u.) | ||
Глюкоамилаза | (54 AGU) | ||
Гемицеллюлаза | (1040HCU) | ||
Инвертаза | (1,064 HC) | ||
Лактазалар [Сүттің қорытылуы] | (1,575 ALU) | ||
Мальтаза td> | (216 DP) | ||
Пектиназа | (54 PSU) | ||
Фитаза | (9 FPB) | ||
Ксиланаза | (700 XU) | ||
Майлы липаза ферменттері | (3870) FIP) | ||
Ферментті түзетін пробиотикалық қоспа | 31мг | + | td> |
Bacila Saccharomyces Boulardii (бүкіл мәдениеттен) | 500000000CFU¹ | ||
Наттокиназа | 67 FU¹ | + | |
Супероксид дисмутаза | 5 SOD бірлігі¹ | + | |
Минералды ферменттер: қызыл балдырлар (балдырлар calcareas) , жоңышқа, иондық минералды қоспа | 1 мг | + | |
+ Тәуліктік қажеттілік анықталмаған * Азық-түлік шикізаты , өсіру арқылы жеке жасалған, бұл, әдетте, тірі пробиотиктерді сақтауға мүмкіндік береді және, биоактивті гликопротеиндер, биоактивті липопротеиндер, биоактивті ферменттер, глюкоманнан, SOD, глутатион, бета глюкандар, липой қышқылы, маңызды минералдар, глутамин, полисахаридтер және коэнзим Q10. ¹араласу кезінде | |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу