Ботқаға арналған квиноа үлпектері, ыстық жарма үлпектері, ежелгі егін, 340 г
Сипаттама Ботқаға арналған квиноа үлпектері, ыстық жарма үлпектері, ежелгі егін, 340 г
Ежелгі егін сенуге болатын органикалық өңделген өнімдермен қамтамасыз ету үшін 30 жылдан астам уақыт бойы тек Боливиядағы байырғы шаруашылықтармен серіктес болды. Квиноа дәндері фермада өсіріледі, олар бүкіл ' Анд тауларының Альтиплано' (биіктік жазықтары) Сіздің талғамыңызға қарай оларды тәттілеуге немесе тұз бен дәмдеуіштерді қосуға болады - бұл квиноаның табиғи дәміне зиян тигізбейді. Оларды тағамға тікелей тұтынудан басқа, оларды үйде пісіруге арналған рецептке қосуға болады, бұл өнімнің дәмін ғана емес, сонымен қатар оны пайдалы заттармен толықтырады. Biotus веб-сайтында сіз квиноа (квиноа) тұқымдарынан өнімдермен танысып, өнімдерді сатып ала аласыз, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Ежелгі егін, квиноа, ыстық жарма үлпектері.
- кез келген дәнді дақылдардағы ең жоғары ақуыз мөлшері
- вегетариандық және кошер
- глютенсіз және жүгері
- 2 минутта пісіріңіз
Басқа ингредиенттер: бүкіл астық квиноасының үлпектері.
Тегін: ГМО, глютен, жасанды түстер және хош иістендіргіштер, сүт , холестерин, жаңғақтар.
Қолдану бойынша ұсыныстар:
Пісірудің ең жақсы әдістері: Қайнаған суға «Ежелгі егін» квиноа үлпектері мен тұзды (қосымша) қосыңыз. Қайтадан қайнатыңыз және жиі араластыра отырып, 90 секунд пісіріңіз. Ыстықтан шығарып, суытыңыз (үлпектер аздап қоюланады).
Микротолқынды пешке дайындау: «Ежелгі егін» квиноа үлпектерін, тұзды (қосымша) және сейфте суды араластырыңыз. микротолқынды пешке арналған ыдыс, дайындалған бөліктің көлемі екі есе артады. 1 порцияны жоғары температурада 2-2 1/2 минут, 2 порцияны 4-4 1/2 минут, 4 порцияны 6-6 1/2 минут немесе үлпектер қоюлана бастағанша қыздырыңыз. Қызмет көрсетер алдында жақсылап араластырыңыз.
  ;
Құрама
Бөлімдері | Су* | Тұз (қосымша) | Квинна үлпектері |
1 | 1 кесе | даш | 1 /3 кесе |
2 | 2 кесе | 1 /8 шай қасық | 2/3 кесе |
4 | 3 1/2 кесе | 1/4 шай қасық | 1 1/3 кесе |
* Тығызырақ үлпектер үшін суды азырақ пайдаланыңыз, жарманың консистенциясы жұқа болуы үшін көбірек суды пайдаланыңыз. |
Қоры: | ||
Қорсылау: 34г | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 10 | ||
Бір порция | күнделікті қажеттіліктің %%* | |
Калориялар | 131 |   ; |
Майдан алынатын калория | 20 | |
Жалпы май | 2г td> | 3% |
Қаныққан май | 0 r | 0% |
Транс майлар | 0 г | 0% |
Холестерин> td> | 0 мг | 0% |
Натрий | 2 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 23г | 8% |
Тағамдық талшық | 2,4 г | 10% |
Сахароза | 2 г | |
Белок | 4,3г | |
Витамин A | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 0% | |
Фосфор | 18% | |
Темір | 8% | |
Рибофлавин | 50% |
* 2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік.  ; |
Калориялар | <күшті>2,0 00 | 2 500 | |
Жалпы май | Аз | 65 г | 80г |
Сан май | Аз | 20г | 25 г |
Холестерин | Аз | 300 мг | 300 мг |
Натрий | Кемі | 2,400 мг | 2,400 мг |
Жалпы көмірсулар | 300г | 375г | |
Тағамдық талшықтар | 25 г | 30 г | |
Калория граммына: Май 9; Көмірсулар 4; Ақуыз 4 |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу