Қозы бұршақ (ноқат), ноқат, жебе ұшты диірмендер, гарбанзос, органикалық, 453 г
Қозы бұршақ (ноқат), Органикалық ноқат (Гарбанзос) Таяу Шығыс пен Үндістандағы ең танымал және дәмді бұршақтардың бірі. Ноқат (гарбанзо бұршақтары) талшықтың, ақуыздың және темірдің жақсы көзі болып табылады. Вегетариандық диетада тұтас дәндерден жасалған гарбанзо бұршақтарын жеу ет немесе сүт өнімдерімен салыстырылатын протеинмен қамтамасыз етеді. Осы дәмді бұршақтардан жасалған ұн пайдалы пісірілген тағамдарға тәтті, қанық дәм. Ноқат Таяу Шығыс пен Үнді тағамдарында танымал, сонымен қатар глютенсіз пісіруге арналған тамаша ингредиент болып табылады. Гарбанзо бұршақ ұны торттарға немесе нанға (25%-ға дейін) қосу үшін жақсы. Оны сорпаларды, соустарды немесе гравийлерді қоюлату үшін де қолдануға болады. Бұл дөңгелек, дұрыс емес пішінді, кілегейлі бұршақтардың құрылымы қатты және жұмсақ. , жаңғақ дәмі. Олар пісірілгеннен кейін де пішінін сақтайды.
Нұқат кәстрөлдерге, салаттарға және сорпаларға тамаша қосымша болып табылады, өйткені олардың құрамында майсыз ақуыз және талшық көп. .  ;Қуырылған қой етінен жасалған бұршақ фантастикалық және пайдалы тағамдар жасайды. Оны аздап зәйтүн майын құйып, тұз бен бұрыш себіңіз, содан кейін пеште қытырлақ болғанша пісіріңіз.
Тұтас дәнді дақылдарға және майы, қаныққан майы және холестерині төмен басқа өсімдік негізіндегі тағамдарға бай диеталар жүрек ауруы мен кейбір қатерлі ісік ауруларының қаупін азайтуы мүмкін. Биотус веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар сонымен қатар шолу өнімдер туралы толық ақпаратты біздің кеңесшілерден алыңыз.
Arrowhead Mills, Organic Chickbeas (Garbanzos), 16 унция (453 г)
Қолдану: Пісіру: 4 кесе суға 1 кесе ноқат құйыңыз. Бұршақтарды су құйылған кастрюльге салып, жабыңыз. Түні бойы жібітіңіз. Суды ауыстырыңыз. және отқа қойып, қайнатыңыз, содан кейін 2 сағат бойы немесе қалаған нәтижеге дейін қайнатыңыз.
Піскенде, 2 кесе бұршақ шығады.
Басқа ингредиенттер:қой бұршақтары.
Ескерту:
салқын, құрғақ жерде сақтаңыз
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (45г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 10 | ||
Бір порция | күнделікті қажеттіліктің %%* | |
Калория | 160 | |
Майдың калориялары | 25 | |
Жалпы май | 2,5г | 4% |
Қаныққан май | 0 г | 0 % |
Транс майлар | 0 г |   ; |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 10 мг | 0% |
Калий | 390 мг> t d> | 11% |
Жалпы көмірсулар | 27г | 9% |
Тағамдық талшық | 8 г | 31% |
Қант | 5 г | |
Белок | 9 г | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 4% | |
Кальций | 4% | |
Темір | 15% | |
Тиамин | 15 % | |
Рибофлавин | 6% | |
Ниацин | 4% | |
Фолий қышқылы | 60% | |
Фосфор | 15% | |
*  ;Күнделікті мән 2000 калориялы диетаға негізделген. Сіздің күнделікті мәніңіз калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2000 | 2500 | |
Жалпы май | Аз | 65г | 80г |
Қаныққан май | аз | 20 г | 25 г |
Холестерин | Аз | 300 мг | 300 мг |
Натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг |
Калий | 3500 мг | 3500 мг | |
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | |
Тағамдық талшық | 25 г | 30г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу