Фолий қышқылы, табиғат сыйы, 400 мкг, 250 таблетка
Фолий қышқылы – бұл суда еритін витамин. Табиғи түрде фолий қышқылына бай тағамдарға жапырақты көкөністер (мысалы, шпинат, брокколи, салат жапырақтары), спаржа, жемістер (мысалы, банандар, қауындар, лимондар), бұршақ, ашытқы, саңырауқұлақтар, ет (сиыр бауыры және бүйрек сияқты) жатады. ), апельсин , және қызанақ шырыны. Фолий қышқылы фолий қышқылының тапшылығымен жиі байланысты басқа жағдайлар үшін де қолданылады, соның ішінде ойық жаралы колит, бауыр ауруы, алкоголизм және бүйрек диализі.
Жүкті немесе жүкті болуы мүмкін әйелдер. , түсік пен «жүйке түтігінің ақауы» ұрықтың алдын алу үшін фолий қышқылын қабылдау керек.
Кейбір адамдар фолий қышқылын тоқ ішек немесе жатыр мойны обырының алдын алу үшін пайдаланады.
Фолий қышқылын басқа дәрумендермен бірге жиі қолданады.
Ол қалай әсер етеді?
Фолий қышқылы адам ағзасының дұрыс дамуы үшін өте қажет. Ол ДНҚ деп аталатын генетикалық материалды өндіруге және дененің көптеген басқа қызметтеріне қатысады.
Қолдану жолы: 1 таблетка тәулігіне.
Құрамында: глютен, бидай, сүт, ашытқы, қант, натрий, жасанды қоспалар, тәттілендіргіштер, консерванттар және бояулар.
Ескертулер: Балалардың қолы жетпейтін салқын, құрғақ жерде сақтаңыз. Қорғаныш сақинасы сынған немесе жоқ болса қолданбаңыз.
Басқа ингредиенттер: целлюлоза, дикальций фосфаты, магний стеараты, жеуге болатын целлюлоза, дикальций фосфаты, кремний диоксиді.
Композиция | ||
Қызмет көрсету: 1 таблетка | ||
Бір қызмет көрсету | күнделікті мән | |
Фолий қышқылы | 400 мкг | 100% |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу