Фолий қышқылы, Bluebonnet Nutrition, 400 мкг, 180 капсулалар
Фолий қышқылысуда еритін витамин. Фолий қышқылы көп тағамдарға жапырақты көкөністер (шпинат, брокколи, салат), жемістер (банан, қауын, лимон), спаржа, бұршақ, ашытқы, саңырауқұлақтар, ет (сиыр бауыры мен бүйрек), апельсин және қызанақ шырындары жатады.
Фолий қышқылы ойық жаралы колит, бауыр ауруы, алкоголизм және бүйрек диализін қоса алғанда, әдетте фолий қышқылы тапшылығымен байланысты басқа жағдайларда да қолданылады. Жүкті немесе жүкті болуы мүмкін әйелдер түсік түсірудің және ұрықтың жүйке түтігі ақауларының алдын алу үшін фолий қышқылын қабылдауы керек. Кейбір адамдар фолий қышқылын тоқ ішек немесе жатыр мойны обырының алдын алу үшін пайдаланады.Фолий қышқылы адам ағзасының дұрыс дамуы үшін өте қажет. Ол генетикалық материалды өндіруге және дененің басқа да көптеген функцияларына қатысады. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus сайтындағы менеджерге хабарласуға болады.>Bluebonnet Nutrition, фолий қышқылы
Қолдану: Күніне 1 капсула.
Басқа ингредиенттер: өсімдік целлюлозасы және магний стеараты.
100% косер көкөніс капсулалары.
Теріс: ашытқы, сүт өнімдері, жұмыртқа, глютен, жүгері, соя немесе бидай, қант, крахмал, тұз, консерванттар, жасанды бояғыштар немесе дәмдеуіштер.
Қоры: | ||
---|---|---|
Өлшемі: 1 капсула | ||
Бір жерде порциялар | күнделікті қажеттіліктің %%* | |
Фолий қышқылы | 400 мкг | 100% |
* Күнделікті қажеттілік анықталмаған |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу