Ерлерге арналған ферменттер 50+, RAW ферменттері, өмір бағы, 90 қақпақ
Сатылды
Ас қорыту ферменттер кешені (ферменттер) – Олар үш негізгі қоректік заттарды: белоктарды, майларды және көмірсуларды ыдыратады және организмдегі барлық дерлік биохимиялық реакцияларға қатысады. Асқорыту ферменттері – ол асқазан-ішек жолдарының, сілекей бездерінің, ұйқы безінің қалыпты жұмыс істеуі үшін негіз болып табылады. Олар ақуыздардың, көмірсулардың қорытылуына, витаминдердің синтезіне және тағамнан қоректік заттардың сіңуіне қатысады. Толық кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады.
Garden of Life, RAW Enzymes Men 50 & Wiser
Қолдану тәсілі: 1 капсуладан күніне 3 рет тамақпен бірге. Дозаны тәулігіне 9 капсулаға дейін біртіндеп арттыруға болады.
Басқа ингредиенттер: өсімдік целлюлозасы, сыра ашытқысы (Saccharomyces Cerevisiae), болгар. таяқша.
Құрамында:толтырғыштар, жасанды бояғыштар немесе консерванттар жоқ. Балалардан құрғақ, салқын жерде сақтаңыз. Қолданбаңыз, егер қалпақ астындағы пломба сынған немесе жоқ.
Құрамы: | |||
Қызмет көрсету: 1 капсула | |||
Бір контейнердегі порциялар : 90 | |||
Бірде бөліктер | күнделікті қажеттіліктің% | ||
А дәрумені | 67 ME | 2 % | |
Д витамині * | 167 ME | 42% | |
К витамині* (менакинон 7 'MK-7') | 2 мкг | 3% | |
Тиамин * (витамин B1) | 0,08 мг | 6% | |
Рибофлавин * (В2 витамині) | 0,03 мг | 2% | |
Никотин қышқылы * (ниацинамид) | 0,33 мг | 2% | |
В6 витамині * | 0,07 мг | 3% | |
Фолий қышқылы * | 17 мкг | 4% | |
В12 витамині * | 3 мкг | 56% | |
Биотин * | 6 мкг | 2% | |
Пантотен қышқылы * | 0,17 мг | 2% | |
Мырыш * | 0,33 мг | 2% | |
Фермент қоспасы¹ | 675 мг | + | |
Белок ферменттері | |||
Бромелен | (396,000PU) | ||
Папаин | (396,000PU) | ||
Пептидазалар | (3,700 HUT) |   ; | |
Протеазалар (жоғары рН) [Моль толық уақытты ас қорыту] | (3,270 HUT) | ||
Протеазалар (төмен рН) [Сүттің қорытылуы] | (30 SAPU)|||
Протеазалар (Орташа рН) [Сүттің қорытылуы] | (144,000HUT) ) | ||
Протеазалар (рН бейтарап) [Сүт қорыту] | (3,660 ДК) | ||
Көмірсу ферменттері | td> | ||
альфа-галактозидазалар | (616 ГаIU) | ||
Амилаза | (28,980DU) | ||
бета-глюканазалар | (42 BSU) | td> | |
Целлюлаза | (3882 c.u.) | ||
Глюкоамилаза | (65 AGU) | ||
Гемицеллюлаза | ( 1212HCU) | ||
Инвертаза | (972 SU) | ||
Лактазалар [Сүттің қорытылуы] | (1575 ALU) | ||
Мальтаза a | (260 DP) | ||
Пектиназа | (61 PGU) | ||
Фитаза | (9 FPB) | ||
Ксиланаза | (792 XU) | ||
Майлы липаза ферменті | (4783 FIP) | ||
Ферменттік пробиотикалық қоспа | 31мг | + | |
Bacila Saccharomyces Boulardii (бүкіл мәдениеттен) | 500000000 CFU¹ | ||
Наттокиназа | 67 ФУ¹ | + | |
Супероксид дисмутаза  ; | 5 SOD бірлік¹ | + | |
Минералды ферменттер:қызыл балдырлар ( балдырлар), жоңышқа, иондық минералды қоспа | 1 мг | + | |
+ Тәуліктік қажеттілік анықталмаған * Өсіру арқылы жеке жасалған тағамдық шикізат, әдетте тірі үлгілерді сақтауға мүмкіндік береді отиктер, биоактивті гликопротеиндер, биоактивті липопротеиндер, биоактивті ферменттер, глюкоманнан, SOD, глутатион, бета-глюкандар, липой қышқылы, маңызды минералдар, глутамин, полисахаридтер және коэнзим Q10. ¹араласу кезінде |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу