Қара шай, жидектер (салқын қайнату), Салқын шай, Twinings, 20 қап, 40 г.
Бастау үшін ең бастысын атап өтейік — ыстық шайды салқындату арқылысуық шайдай алмайсыз. Сусын өте зиянды болады. Шайды алу суық суда болуы керек, содан кейін пайдалы заттар жойылып үлгермейді, бірақ зиянды заттар пайда болады. Яғни, шаймен салқын қайнатқанда, қайнаған сумен қайнатқандағыдай процесс жүреді, тек өте баяу, суық қайнатуды баяулатады. Кешке шай таңертең қайналады, оны күні бойы ішуге болады. Бұл үшін үлкен шыны шәйнек немесе графин қолайлы.
Twinings шай деп аталатын сапалы сусын өндіруде ұзақ өмір сүретіндердің бірі. Ол Гэмпшир графтығында, Андовер қаласында орналасқан. Корпорацияның басты ұраны әрқашан шай қоспалары жасалатын сапа болды. Қара, жасыл және шөптік шайларды өндіретін технологиялар. заманауи зауыттар классикалық рецепттер мен өндіріс процестерін қатаң сақтайды. Кез келген талапшыл жанкүйер қоспалардың керемет хош иістерінен ләззат алуы үшін барлық шай жапырақтары мұқият таңдалады, содан кейін ғана бірегей композицияларға араласады.Әйгілі шай дәстүрі британдықтардың арқасында пайда болды. 1837 жылы Виктория патшайым таққа алғаш рет отырғанда, Twinings компаниясы «Мәртебелі шайдың тұрақты жеткізушісі» корольдік орденімен марапатталды. Сонымен қатар Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар ала аласыз. өнімдермен танысып, біздің кеңесшілерден толық ақпарат алыңыз.
Twinings, суық қайнатылған мұзды шай, аралас жидектер
Қолдану: 4 шай пакетін бос графинге салыңыз, үстіне суық су құйыңыз. 3-5 минут қоя тұрыңыз. Жақсылап араластырыңыз және шай пакеттерін алыңыз. Дәміне қарай мұз бен қант қосыңыз. Күшті шай үшін шай пакеттерін қосыңыз.
Егер баратын болсаңыз. мұздатылған шайды үшін сосын сүзгіден өткізіп, басқа ыдысқа — термоста, пластик бөтелкеде және т.б. Ал үйде ішсеңіз, шайды шамадан тыс қайнату үшін тоңазытқышқа уақытында қайта салып қойыңыз.
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу