Тұтас дәнді нан, Бавариялық нан, 500 г
Бавариялық нандаршағын кондитерлік және наубайханадан ірі компанияға айналды, бірақ қарапайымдылық, тазалық және табиғилық принциптері бар отбасылық бизнес болып қала берді. 1950 жылы компания құрылғаннан бері көп нәрсе өзгерді, бірақ ескі нан рецепті өзгеріссіз қалды, бұл иесінің айтуынша, өте қарапайым: қара бидай, тұз және су, бұл қажет. Бірақ іс жүзінде бұл мүлдем дұрыс емес. Нанның кемелдігі ұқыптылық пен баяу дайындалудан туындайды. Дәнді мұқият іріктеу серіктестік аймағындағы егіс процесінен басталады және егін жинағанға дейін бүкіл өсуді бақылау. Тазалап болғаннан кейін, ашыған қамырдың алдында, бұлақ суын қосып, дымқыл ұнтақтау жүреді.Нанды төмен температурада ұзақ уақыт пісіреді және пісіргеннен кейін «тынығады». ол екі рет оралғанға дейін 24 сағат ішінде. Biotus веб-сайтында өнімдерді қарап, пайдалы нан сатып алуға, сондай-ақ біздің кеңесшілерден толық ақпарат алуға болады.
Бавариялық нандар, глютенсіз тұтас дәнді нан
- қапталған zҚорғаныс қос қаптама жинағы
- Жоғары сапалы өнімдер
Басқа ингредиенттер: күріш 39%, тары 8%, жүгері ұнтағы 8%, күріш ұны 5%, су, люпин ұны, қоюландырғыш гуар сағызы, тұз , ашытқы.
Құрамында жоқ:лактоза, жұмыртқа, консерванттар.
Ескертулер: xорамды ашқаннан кейін салқын және құрғақ жерде орау.
  ;
Мазмұны: | ||
Қызмет көрсету: 56г | ||
Бір контейнердегі порциялар: 9 | ||
Бір порция | күнделікті қажеттіліктің %%* | |
Калория | 110 | |
Майдан алынатын калориялар | 15 | |
Жалпы май | 1,5г | 3% |
Қаныққан май | 0 г | 0 % |
Транс майлар | 0 г | 0% |
Холестерин | 0 г | 0% |
Натрий | 200 мг | 8% |
Жалпы көмірсулар | 21г | 7% |
Тағамдық талшық | 3 г | 11% |
Сахароза | 1 г-тан аз | |
Ақуыз | 3 г | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 2% | |
Темір | 4% |
* Күнделікті қажеттілік 2000 калориядан тұратын диета. |
Калориялар | 2 000 | 2500 | |
Жалпы май | аз | 65 г span> | 80г |
Май | Аз | 20г | 25 г |
Холестерин | Аз | 300 мг | 300 мг |
Натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг |
Жалпы көмірсулар | 300г | 375г | |
Тағамдық талшықтар | 25г | 30г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу