Квиноа ұны, Боб қызыл диірмені, органикалық квиноа ұны, 623 г
Сатылды
Органикалық квиноа ұныоңтүстік американдық үндістер үшін негізгі тағам болды және өзінің тамаша тағамдық қасиеттерімен танымал. Квиноа дәндері толық ақуыз мен аминқышқылдарының тамаша көзі болып табылады. Өсімдікте кальций, Е дәрумені және В дәрумендері көп.Амин қышқылдарының ішінде дәнді және бұршақ дақылдарында кездеспейтін лизин, цистин және метионин көп. Құрамында бауыр, жүрек және асқазан-ішек жолдарының дұрыс жұмыс істеуі үшін қажет ақуыз альбумині бар. Квиноа майларында жүйке жүйесі мен мидың қалыпты жұмыс істеуіне жауап беретін лецитин қышқылының көп мөлшері бар, сонымен қатар біздің денеміздің жасушалары үшін күшті антиоксидант және құрылыс материалы болып табылады. Квинада ас қорытуға қажетті талшық бар. Сонымен қатар марганец, магний, мыс, темір және көп мөлшердегі фосфор (балықпен салыстыруға болады), бұл квиноаны көптеген ауруларға (мигрень, қант диабеті, атеросклероз және т.б.) ем етеді
Квиноа ұны - нан, құймақ және вафли жасауда жаңа нәрсе іздейтіндер үшін тамаша таңдау. Оны көптеген рецепттердегі барлық мақсаттағы ұнның жартысына немесе торт пен печенье рецептерінде толығымен алмастыруға болады. Квиноа ұны кез келген пісірілген өнімдерге өзінің ерекше, жаңғақ дәмін қосады. Ол жемістермен, жаңғақтармен, дәмдеуіштермен (даршын, кардамон, зире және кориандр), сондай-ақ шөптермен (розмарин) жақсы үйлеседі.Вегетарианшылар мен спортшыларға тамаша тағам ретінде қызмет етеді.
Bob's Red Mill. , Органикалық тұтас дәнді квиноа ұны
Қолданылуы:кекс үшін: 1/4 кесе сары май; 1/2 стакан су; 1/4 кесе какао ұнтағы; 1 кесе қант; 1 1/4 кесе квиноа ұны; 1/2 шай қасық қопсытқыш ұнтақ; 1/2 шай қасық сода; 1/2 шай қасық тұз; 2 жұмыртқа; 1/2 шай қасық ваниль; 1/4 кесе қаймақ
Пешті алдын ала қыздырыңыз. Сары майды ерітіп, какао ұнтағымен араластырыңыз. Қант, квиноа ұны, қопсытқыш, сода және тұзды бірге електен өткізіңіз. Салқындатылған қоспаға какао, жұмыртқаның сарысы, ванилин және қаймақ қосып, жақсылап араластырыңыз. Ұнтақталған жұмыртқаны қамырға құйыңыз. араластырыңыз. Күнбағыс майына батырылған қасықпен кекстерді пісіруге арналған қалыптарға салыңыз. 20 минут пісіріңіз.
12 дәмді кекстер.
Басқа ингредиенттер:органикалық тұтас астық квиноасы.
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (28 г) құрғақ | ||
Сыбаға Бір контейнерге: 22 | ||
Бір қызмет көрсету | тәуліктік қажеттіліктің% | |
Калориялар | 110 | |
Майдың калориялары | 15 | |
Жалпы май | ||
span> | 1,5г | 2% |
қаныққан май | 0 г | 0% |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 8 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 18 г | 6% |
Тағамдық талшық | 2 г | 7% |
Қант | 0 г | |
Белок | 4 г | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 1% | |
Темір | 7% |
*Күнделікті мән 2000 калориялы диетаға негізделген. Сіздің күнделікті тұтыну калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе төмен болуы мүмкін. |
Калориялар: | 2000 | 2 500 | |
Жалпы май | Кейін | 65 г | 80 г |
Қаныққан май | Аз | 20г | 25 г |
Холестерин | Төмен | 300 мг | 300 мг |
Натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг> td> |
Жалпы көмірсулар | 300 г | 375 г | |
Тағамдық талшық | 25 г | 30 |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу