Теңіз тұзы, теңіз тұзы, Мэридің кеткен крекері, 212 гр.
Көп аңыздар претзелдің пайда болуымен байланысты. Көптеген адамдар кәмпиттің христиандық тамыры бар және оны еуропалық монахтар жасаған деп санайды.
Католик шіркеуінде дәстүрлі кәмпиттің түйіндері дұға еткенде қолмен байланыстырылады, ал ондағы үш тесік Қасиетті Үшбірлікпен байланысты.
7 ғасырға жататын ең көне аңыз бойынша, итальяндық монах дұғаларды үйренген балаларға сыйлық ретінде кәмпит ойлап тапқан. . Уақыт өте келе претцель, өзінің дәстүрлі түрінен басқа, көптеген басқаларға ие болды. Бүгінгі күні претзелдерді таяқшалар, шеңберлер және әртүрлі өрілген қалыптар түрінде табуға болады. Олардың пішіндерімен қатар дәмі де әртүрлі. Бірақ бүгінгі күні ең танымалы - тұз қосылған крепчель.
Прецельдер әдетте бидай ұны, уыт, ашытқы және судан жасалады.
Бұл кәмпиттер шайға арналған тамаша тағамдар болады!
Биотус веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, өнімдермен таныса аласыз, толық ақпаратты біздің кеңесшілер.
Басқа ингредиенттер:
Органикалық Қысқа дәнді қоңыр күріш, органикалық тұтас квиноа, органикалық қоңыр зығыр тұқымдары, органикалық қоңыр күнжіт тұқымдары, органикалық тұтас амарант, органикалық тұтас тары, сүзілген су, теңіз тұзы, органикалық чиа тұқымдары, органикалық тамари бидай (су, тұтас соя, теңіз тұзы, органикалық) алкоголь немесе органикалық сірке суы).
Құрамында: соя.
Композиция | ||
Қызмет көрсету мөлшері: 15 дана (30г) | ||
Бір контейнердегі порциялар: шамамен 7 | ||
Бір порция | күнделікті мәннің %%* | |
Калориялар | 150 | |
Майдың калориялары | 45 | |
Жалпы май | 5 г | 8% |
Қаныққан май** | 0,5г | 3% |
Көп қанықпаған майлар | 2,5г | |
Mқанықпаған май | 1,5 г | |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 300 мг | 12% |
Калий | 160 мг | 5% |
Жалпы көмірсутекті | 21г | 7% |
Тағамдық талшық | 4g | 15% |
Қант | 0 г | |
Тиіндер | 4 г | |
А дәрумені | 0% | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 4% | |
Темір | 8% | |
*Тәуліктік пайыздық мән 2000 калориялы диетаға негізделген. **Прецельдегі қаныққан май табиғи түрде күнжіт тұқымдарынан, зығыр тұқымдарынан, квиноа, амарант, тары және чиа тұқымдарынан келеді. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу