Ағылшын шайы, таңғы ас, ағылшын шайы, Twinings, Classics, сусымалы, қара, 200 г
Сипаттама Ағылшын шайы, таңғы ас, ағылшын шайы, Twinings, Classics, сусымалы, қара, 200 г
Twinings, Classics, Ағылшын таңғы асқа арналған бос шай
Қара шай бұл органикалық ингредиенттерден жасалған таңғажайып, пайдалы сусын. Шай Үндістаннан келеді, онда ол экзотикалық шөптер мен дәмдеуіштермен араласып, керемет, хош иісті сусын жасайды. Қара шайдың жағымды иісі мен хош иісі бар, ол сізге қуат пен күшті сезінуге мүмкіндік береді. Қара шай - жақсы шөлді басатын құрал. Табиғатпен үйлесім тапқан шай өте дәмді. Жиналған шай жапырақтары ауада кептіріледі, содан кейін шай қара реңктері бар бұралған қоңыр жапырақтарға ұқсайды. Қайнағаннан кейінгі шайдың түсі қайнату мөлшері мен ұзақтығына байланысты алтын қоңырдан қою, дерлік қараға дейін. Шайдың хош иістері кең, ал шай ішкеннен кейін ұзақ, жағымды дәм болады. Күн сайын таңертең бір шыны қара шайдан басталып, сіз күш пен қуаттың асқынғанын, жұмыс процесінде тыныштық пен тыныштықты сезінесіз, ал кешкі шай күнді қорытындылайды. Органикалық шайларды ішудің ләззаты әрқашан өзгеріссіз қалады!
Twinings шай деп аталатын сапалы сусын шығаратын ұзақ мерзімді компаниялардың бірі. Ол Гэмпшир графтығында, Андовер қаласында орналасқан. Корпорацияның басты ұраны әрдайым шай қоспалары болды. & Nbsp; және nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Кез келген талапшыл жанкүйер қоспалардың керемет хош иістерінен ләззат алуы үшін барлық шай жапырақтары мұқият таңдалады, содан кейін ғана бірегей композицияларға араласады.Әйгілі шай дәстүрі британдықтардың арқасында пайда болды. 1837 жылы Виктория патшайым таққа алғаш рет отырғанда, Twinings компаниясы «Мәртебелі шайдың тұрақты жеткізушісі» Корольдік орденімен марапатталды.
Biotus веб-сайтында , сіз тек сатып алып қана қоймай, өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Өтінім
1-2 шай қасық шайды сүзгіге құйып, оны шыныаяққа түсіру арқылы жайма шайды дайындаңыз, содан кейін сүзгіге тікелей құйып, дұрыс температурадағы суды толтырыңыз. Шайнекті пайдаланған кезде оған 1-2 шай қасық құйып, 250 мл су құйыңыз. 3-5 минут қайнатыңыз. Шәйдің қоюлығы қалыптырақ болу үшін, қайнату уақытын қысқартыңыз.Қаттырақ шай қою үшін, қайнату уақытын көбейтіңіз.
.>Құрамы
Қара шай.
Ескерту
Құрғақ, салқын жерде сақтаңыз.
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу