Аллюлоза (қант алмастырғыш), аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г
Сипаттама Аллюлоза (қант алмастырғыш), аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г
Негізгі артықшылықтары: аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г
Аллюлоза – тамаша тағам ретінде қызмет ететін төмен калориялы тәттілендіргіш. қантқа балама. Бұл табиғи зат әртүрлі рецепттерде, соның ішінде пісірілген өнімдерде, сусындар мен десерттерде қолдануға жарамды. Қандағы глюкоза деңгейіне ең аз әсер ететіндіктен, өнім диетасын бақылайтын адамдар үшін қауіпсіз
Негізгі артықшылықтары
Қантқа төмен калориялы балама:тамақтануының калориясын бақылайтындар үшін қолайлы.
Қандағы глюкоза деңгейіне айтарлықтай әсер етпейді:қант диабетімен ауыратындар мен көмірсу алмасуы бұзылған адамдар үшін қауіпсіз.
-
Қолдану жеңілдігі: ұнтақ формасы басқа ингредиенттермен оңай араласады.
Пісіруге, десерттерге және сусындарға жарамды:текстурасын және тәттілігін сақтайды. қыздыру.
Арнайы диеталар үшін қауіпсіз:көмірсуы аз диеталар, вегетарианшыларға ұсынылады. және вегетариандықтар .
Аллюлоза – табиғи және қауіпсіз тәттілендіргіштерді іздейтіндерге арналған заманауи шешім. Өнім тағамдардағы тәттілік пен құрылымды сақтап қана қоймайды, сонымен қатар қосымша калориясыз дәмнен ләззат алуға мүмкіндік береді. Ол күнделікті қолдануға өте ыңғайлы, әмбебаптылық пен табиғилыққа кепілдік береді.
Толық сипаттама: аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г
Аллюлоза – сирек кездесетін қант, табиғи түрде аз мөлшерде інжірде, мейізде және үйеңкі сиропында кездеседі. Ол табиғи көздерден ферментативті процесс арқылы өндіріледі, бұл оны қантқа қауіпсіз және табиғи балама етеді. Өнімнің тәттілік деңгейі кәдімгі қанттың шамамен 70% құрайды және тағамдарға ащы немесе химиялық дәмсіз жұмсақ тәтті дәм береді.
Өнім туралы негізгі ақпарат /h3>Шығарылу формасы:ұнтақ тәттілендіргіш.
-
Қаптама көлемі: 1361 г.
Ұсынылатын жасы: ересектер мен 3 жастан асқан балаларға жарамды.
Қойысады :қант диабетімен ауыратындар, төмен көмірсутекті немесе кето диетасын ұстанатын адамдар, вегетарианшылар.
Әрекет
Аллюлоза тағамдар мен сусындарға тәттілік бере отырып, тұтынудың калориясын азайтады. қандағы қант деңгейіне әсер етпестен.
Калория мазмұнын азайту: салмақты бақылауға және диетаның жалпы калориялық мазмұнын азайтуға жарамды.
Текстурасы мен дәмін сақтау: пісірілген тағамдарды әуе және сусындар - теңдестірілген тәтті етеді.
Көмірсулар алмасуы үшін қауіпсіз: ағзаның минималды сіңуі глюкозаның күрт секіруіне жол бермейді.
Ингредиенттер және олардың қасиеттері
Өнімнің құрамында тек табиғи аллюлоза бар, бұл оны күнделікті қолдануға қауіпсіз етеді.
Аллюлоза:қандағы қант деңгейін көтермейтін төмен калориялы тәттілендіргіш
Микро ингредиенттерден жасалған аллюлоза тәттілендіргіші – денсаулығына зиян келтірместен тәтті дәмнен ләззат алғысы келетіндерге арналған сапалы өнім.
Бенефистерді зерттеу: аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г
Аллюлоза – гликемиялық реакцияға және метаболизмге әсері үшін жан-жақты зерттелген бірегей төмен калориялы тәттілендіргіш. Зерттеулер көрсеткендей, аллюлоза предиабетпен ауыратын, 2 типті қант диабетімен ауыратындар немесе салмағын басқаруға тырысатын адамдар үшін қауіпсіз және пайдалы таңдау болуы мүмкін.
ЗерттеуТөмен гликемиялық индекс
Журналда жарияланған зерттеуде Тамақтану зерттеулері аллюлоза тұтынғаннан кейін қандағы қант деңгейін іс жүзінде арттырмайтынын анықтады.
<. li>Салмақ бақылау және калорияны азайту
Семіздік журналының ғалымдары жүргізген зерттеу , аллюлозаның қолданылуын анықтады қанттың орнына тағамның дәмін бұзбай, жалпы калорияны тұтынуды азайтуға көмектеседі.
Преддиабет кезінде денсаулықты қолдайды. және 2 типті қант диабеті
Диабет күтімі журналындағы мақалаға сәйкес, аллулозаның метаболикалық реакцияны жақсарту және диабетке дейінгі науқастарда инсулинге төзімділікті төмендету қабілеті көрсетілген.
Термотұрақтылық. және аспаздық қасиеттері
Food Chemistry журналындағы зерттеу растады. аллюлоза қызған кезде тәтті дәм мен құрылымды сақтайды, бұл оны өте қолайлы етеді пісіру.
Сарапшылардың пікірі
-
Доктор Лиза Морган, диетолог
«Аллюлоза – тағамның тәтті дәмін жоғалтпай, калория мен қантты азайтқысы келетін адамдар үшін тамаша таңдау. ."
Профессор Джеймс Картер, эндокринолог
"Аллюлозаны қолдану қанттың орнына глюкоза деңгейіне ең аз әсер ететіндіктен, предиабет пен 2 типті қант диабетін емдеуде маңызды қадам болуы мүмкін.»
қасиеттері : Аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 g
Аллюлоза денсаулыққа жағымсыз салдарларсыз тәтті дәмнен ләззат алудың табиғи, төмен калориялы жолын ұсынады. Оның қасиеттері оны әртүрлі тағамдар мен сусындар үшін әмбебап ингредиент етеді
Меншік /p>
Сипаттамасы
Төмен калориялы табиғат
Грамына небәрі 0,4 калория бар, бұл салмақты бақылауға қолайлы етеді.
Ащы дәмі жоқ
Оның басқа тәттілендіргіштерден ерекшеленетін жұмсақ және табиғи дәмі бар. .
ерігіштік және термиялық тұрақтылық
Сұйықтықта оңай ериді және қыздырғанда қасиеттерін сақтайды.
Нан-тоқаштардың құрылымын жақсартады
Ыдыстарға қосымша калориясыз қажетті консистенция береді.
Қанттың ұшқынын тудырмайды
Қант диабетімен ауыратын және қандағы қантты бақылайтын адамдар үшін қолайлы.
Микро ингредиенттерге арналған аллюлоза тәттілендіргіші қантқа қауіпсіз және төмен калориялы балама іздейтіндер үшін заманауи шешім болып табылады. Өнім табиғи дәмі мен пайдасын сақтай отырып, нан пісірілген өнімдерде, сусындар мен десерттерде қолдануға жарамды.
Қолдану бойынша нұсқаулар: Аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г> h2>
Аллюлоза - әртүрлі тағамдар мен сусындарды дайындауға жарамды әмбебап тәттілендіргіш. Төмен гликемиялық индексі және жұмсақ дәмі бар өнімді тәттілігін немесе құрылымын жоғалтып алудан қорықпай пісірілген өнімдерде, десерттерде және сусындарда қолдануға болады.
Қолдану нұсқаулары
Мөлшері: 1 1/3 ас қасық аллюлоза 1 ас қасық қантқа тең.
Кімге арналған: Барлығына, соның ішінде көмірсуы аз немесе глютенсіз диетаны ұстанатын адамдарға жарамды. .
Басқа қоспалармен үйлесімділік: оңтайлы дәмге жету үшін басқа тәттілендіргіштермен араластыруға болады.
-
Қолдану тәсілі: сусындарға, пісіруге арналған қамырға қосу немесе десерттер. Аллюлоза жоғары температураға дейін қыздырғанда өзінің қасиетін сақтайды.
Сақтау:сақтау. құрғақ жерде салқын, тікелей күн сәулесінен аулақ болыңыз.
Микро ингредиенттер Аллюлоза тағам дайындаудың икемділігін қамтамасыз етеді, оларға тәтті дәм мен жұмсақ құрылым береді. Өнімнің пайдасы мен дәмін толық көру үшін көрсетілген дозаларды ұстанған жөн.
Құрамы: Аллюлоза тәттілендіргіш, Микро ингредиенттер, 1361 г
Аллюлоза - өсімдік көздерінен алынған табиғи тәттілендіргіш. Өнімде ГМО, жасанды қоспалар және аллергендер жоқ, бұл оны әртүрлі диеталар үшін қауіпсіз етеді.
Негізгі ингредиенттер
-
Аллюлоза: 100% табиғи тәттілендіргіш, оның бір граммында небәрі 0,4 калория бар және қандағы қант деңгейіне іс жүзінде әсер етпейді.
Қосымша ингредиенттер
жоқ.
Құрамында
глютен, соя, сүт, ағаш жаңғақтары, ГМО, жасанды түстер мен хош иістер жоқ.
Қарсы көрсеткіштер мен ескертулер: Аллюлоза Тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 г
Аллюлоза көптеген адамдар үшін қауіпсіз, бірақ кейбір жағдайларда сақтық қажет. Шамадан тыс тұтыну асқазан-ішек жолдарының жеңіл бұзылыстарын тудыруы мүмкін.
санат
Қарсы көрсеткіштер
Жеке төзімсіздік
td>Аллергиялық реакциялардың сирек жағдайлары мүмкін.
Асқазан-ішек жолдарының бұзылуы
Шамадан тыс пайдалану ыңғайсыздықты тудыруы мүмкін.
Қант диабеті
Дозаны түзету үшін дәрігермен кеңесу ұсынылады. инсулин.
Жүктілік және бала емізу
Қолданар алдында дәрігермен кеңесу қажет.
Балалар
Педиатр ұсынған дозаны сақтау керек.
Өнімді сақтықпен қолдану ұсынылады, әсіресе созылмалы аурулар немесе жеке төзімсіздік болса, дозаларды сақтау және қажет болған жағдайда дәрігермен кеңесу аллюлозаны қауіпсіз қолдануды қамтамасыз етеді.
Шығарылу формасы:ұнтақ тәттілендіргіш.
Қаптама көлемі: 1361 г.
Ұсынылатын жасы: ересектер мен 3 жастан асқан балаларға жарамды.
Қойысады :қант диабетімен ауыратындар, төмен көмірсутекті немесе кето диетасын ұстанатын адамдар, вегетарианшылар.
Калория мазмұнын азайту: салмақты бақылауға және диетаның жалпы калориялық мазмұнын азайтуға жарамды.
Текстурасы мен дәмін сақтау: пісірілген тағамдарды әуе және сусындар - теңдестірілген тәтті етеді.
Көмірсулар алмасуы үшін қауіпсіз: ағзаның минималды сіңуі глюкозаның күрт секіруіне жол бермейді.
Аллюлоза:қандағы қант деңгейін көтермейтін төмен калориялы тәттілендіргіш
Төмен гликемиялық индекс
Журналда жарияланған зерттеуде Тамақтану зерттеулері аллюлоза тұтынғаннан кейін қандағы қант деңгейін іс жүзінде арттырмайтынын анықтады. <. li>Преддиабет кезінде денсаулықты қолдайды. және 2 типті қант диабеті
Диабет күтімі журналындағы мақалаға сәйкес, аллулозаның метаболикалық реакцияны жақсарту және диабетке дейінгі науқастарда инсулинге төзімділікті төмендету қабілеті көрсетілген.Термотұрақтылық. және аспаздық қасиеттері
Food Chemistry журналындағы зерттеу растады. аллюлоза қызған кезде тәтті дәм мен құрылымды сақтайды, бұл оны өте қолайлы етеді пісіру.
Салмақ бақылау және калорияны азайту
Семіздік журналының ғалымдары жүргізген зерттеу , аллюлозаның қолданылуын анықтады қанттың орнына тағамның дәмін бұзбай, жалпы калорияны тұтынуды азайтуға көмектеседі.
Сарапшылардың пікірі
-
Доктор Лиза Морган, диетолог
«Аллюлоза – тағамның тәтті дәмін жоғалтпай, калория мен қантты азайтқысы келетін адамдар үшін тамаша таңдау. ." Профессор Джеймс Картер, эндокринолог
"Аллюлозаны қолдану қанттың орнына глюкоза деңгейіне ең аз әсер ететіндіктен, предиабет пен 2 типті қант диабетін емдеуде маңызды қадам болуы мүмкін.»
қасиеттері : Аллюлоза тәттілендіргіш, микро ингредиенттер, 1361 g
Меншік /p> | Сипаттамасы |
Төмен калориялы табиғат | Грамына небәрі 0,4 калория бар, бұл салмақты бақылауға қолайлы етеді. |
Ащы дәмі жоқ | Оның басқа тәттілендіргіштерден ерекшеленетін жұмсақ және табиғи дәмі бар. . |
ерігіштік және термиялық тұрақтылық | Сұйықтықта оңай ериді және қыздырғанда қасиеттерін сақтайды. |
Нан-тоқаштардың құрылымын жақсартады | Ыдыстарға қосымша калориясыз қажетті консистенция береді. |
Қанттың ұшқынын тудырмайды | Қант диабетімен ауыратын және қандағы қантты бақылайтын адамдар үшін қолайлы. |
Мөлшері: 1 1/3 ас қасық аллюлоза 1 ас қасық қантқа тең.
Кімге арналған: Барлығына, соның ішінде көмірсуы аз немесе глютенсіз диетаны ұстанатын адамдарға жарамды. .
Басқа қоспалармен үйлесімділік: оңтайлы дәмге жету үшін басқа тәттілендіргіштермен араластыруға болады.
Қолдану тәсілі: сусындарға, пісіруге арналған қамырға қосу немесе десерттер. Аллюлоза жоғары температураға дейін қыздырғанда өзінің қасиетін сақтайды.
Сақтау:сақтау. құрғақ жерде салқын, тікелей күн сәулесінен аулақ болыңыз.
Аллюлоза: 100% табиғи тәттілендіргіш, оның бір граммында небәрі 0,4 калория бар және қандағы қант деңгейіне іс жүзінде әсер етпейді.
жоқ.
глютен, соя, сүт, ағаш жаңғақтары, ГМО, жасанды түстер мен хош иістер жоқ.
санат | Қарсы көрсеткіштер |
Жеке төзімсіздік td> | Аллергиялық реакциялардың сирек жағдайлары мүмкін. |
Асқазан-ішек жолдарының бұзылуы | Шамадан тыс пайдалану ыңғайсыздықты тудыруы мүмкін. |
Қант диабеті | Дозаны түзету үшін дәрігермен кеңесу ұсынылады. инсулин. |
Жүктілік және бала емізу | Қолданар алдында дәрігермен кеңесу қажет. |
Балалар | Педиатр ұсынған дозаны сақтау керек. |
Құрама
Қызмет көрсету мөлшері:1 қасық (шамамен 4 г) | ||
Бір пакеттегі порциялар: 340 | ||
Бір күндік қызметте | күнделікті % қажеттіліктер* | |
Калориялар | 0 | |
Жалпы май | 0 g | 0% |
Қаныққан майлар | 0 g | 0% |
Транс майлар | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 4 г | 2 % |
Тағамдық талшық | 0 g | 0% |
Жалпы қант | 0 g | |
Құрамында 0г қосылған қант | 0% | |
Белок  ; | 0 г | |
Vit. D | 0 мкг | 0% |
Кальций | 0 мг | 0% |
<>Аппараттық құрал | 0 мг | 0% |
Калий | 0 мг | 0% |
*Күнделікті мәндер 2000 калориялы диетаға негізделген
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу