Стартер культурасы бактериялық айран, VIVO, 4 құты
Бактериялық ашытқы айран, VIVO - үйдегі айранға арналған ашытқы түріндегі бифидус пен лактобактериялардың көзі. Қышқылдың табиғи дәмі және балалар мен ересектер үшін көптеген пайдалы қасиеттері бар. Кефирді дайындау өте оңай, ол бүкіл отбасының диетасына арналған тамаша ашытылған сүт өнімі болып табылады. Кефирдің құрамында сүтпен байланысқан кезде белсенді түрде көбейетін және өнімді қалыңдататын, нәзік құрылымды, дәнсіз, табиғи және жағымды дәмі бар мейірімді бактериялар бар. Бүкіл отбасы үшін тамаша өнім, қаласаңыз, сүйікті жемістеріңізді қосуға болады.
Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз. .
VIVO, Стартер культурасы бактериялық айран, 4 бөтелке.
Ұсынылатын пайдалану:үйдегі (шикі) сүтті немесе пастерленген сүтті қолданыңыз - қолданар алдында оны қолдану керек. қайнатыңыз және бөлме температурасына дейін салқындатыңыз. Стартерді сүтке қосыңыз (бір бөтелке 3 литр сүтке дейін ашыту үшін жеткілікті), мұқият араластырыңыз. Ашыту қоспасын жылы, сызбасыз жерде қалдырыңыз. Қоспаның температурасы 22 ° C-тан төмен болмауы керек. Кефирдің ашыту уақыты 20 - 24 сағат. Ашыту уақыты өткеннен кейін өнімнің қалың болғанына көз жеткізіңіз. Олай болмаса, тағы 1-2 сағат күтіп, қайта тексеріңіз. Қалыңдатылған өнімді мұқият араластыру (шайқау) және салқындату және жетілу үшін тоңазытқышқа қою керек. Дайын айранның жарамдылық мерзімі 5 тәулікке дейін
Ескертулер:тоңазытқышта (+2..+6 температурада) – 12 ай. Лактозаның жеке төзімсіздігі жағдайында қолдануға болмайды. 1 жасқа толмаған баланы қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Баланы бір рет тамақтандыруға арналған өнімнің мөлшері нұсқаулықта көрсетілген. Түпнұсқа қаптамада сақтаңыз. Қапшықты ашқаннан кейін өнімді дереу қолданыңыз. Өнімді ашық қаптамада сақтауға жол берілмейді. Тасымалдау кезінде сақтаудың температуралық режимінде ауытқуға жол беріледі, температура 10 күн бойы +30 ° C аспауы керек.
Қызмет мөлшері: 1 бөтелке | |
| 100г-ға арналған мөлшер |
Калориялар | 276 |
Майлар | 0,5г |
Тиіндер | 8,0г |
Көмірсулар | 60,0г |
| 1,0 г өнімнің мөлшері |
Айран саңырауқұлақтары | 1 x 10 9 cfu |
Lactococcus lactis |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Leuconostoc mesenteroides |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bfidobacterium lactis |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. |
|
Bulgaricus |
|
Лактоза |
|
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу