Бактериялық ашытқы лактулоза қосылған йогурт, VIVO, 4 құты
Сипаттама Бактериялық ашытқы лактулоза қосылған йогурт, VIVO, 4 құты
Бактериялық стартер культурасы Лактулоза йогурты, VIVO - Бұл үйде дайындалған йогурт үшін стартер культурасы түріндегі бифидус пен лактобактериялардың көзі. Қышқылдың табиғи дәмі және балалар мен ересектер үшін көптеген пайдалы қасиеттері бар. Йогуртты дайындау өте оңай және ол бүкіл отбасының диетасына арналған тамаша ашытылған сүт өнімі болып табылады. Йогурт құрамында сүтпен байланыста болған кезде белсенді түрде көбейетін және өнімді қалыңдататын, нәзік құрылымды, дәнсіз, табиғи және жағымды дәмі бар мейірімді бактериялар бар. Лактулоза ішекке жетіп, пайдалы бифидус пен лактобактериялардың өсуі мен дамуын ынталандырады. Бүкіл отбасы күнделікті қолдануға арналған қоспалары жоқ тамаша өнім, қаласаңыз, сүйікті жемістеріңізді қосуға болады.
Biotus веб-сайтында сіз өнімдерді сатып алып, танысып қана қоймай, сонымен қатар толықтай аласыз. біздің кеңесшілерден алынған ақпарат.
VIVO, бактериялық лактулоза йогурт стартері, 4 құты.
Ұсынылатын пайдалану: Жылы сүтте (1-3 литр) (40) °C - денеден сәл жылырақ) 1 стартер бөтелкесін қосыңыз. Мұқият араластырыңыз, қоспаны жылы ұстау үшін табаны үлкен сүлгімен ораңыз. Жылы жерде 6-8 сағат ашытуға қалдырыңыз. Өнім қоюланған кезде оны тоңазытқышта суытып алыңыз және сіздің йогуртыңыз дайын!
Ескертулер:тоңазытқышта сақтау (+2..+6) - 12 айлар. Лактозаның жеке төзімсіздігі жағдайында қолдануға болмайды. 1 жасқа толмаған баланы қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Баланы бір рет тамақтандыруға арналған өнімнің мөлшері нұсқаулықта көрсетілген. Түпнұсқа қаптамада сақтаңыз. Қапшықты ашқаннан кейін өнімді дереу қолданыңыз. Өнімді ашық қаптамада сақтауға жол берілмейді. Тасымалдау кезінде сақтаудың температуралық режимінде ауытқуға жол беріледі, температура 10 күн бойы +30 ° C аспауы керек.
Құрама
Қызмет мөлшері: 1 бөтелке | |
| 100г-ға арналған мөлшер |
Калориялар | 276 |
Майлар | 0,5г |
Тиіндер | 8,0г |
Көмірсулар | 60,0г |
| Ингредиенттер: |
Лактулоза |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bfidobacterium lactis |
|
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу