Ферменттері бар кальций карбонаты, ферменттері бар қышқылды жою, Now Foods, 60 қойынды
Кальций карбонатыасқазан мен өңештің шырышты қабығына тұз қышқылының зақымдаушы әсерін әлсіретеді. Ол остеокласттардың белсенділігін тежейді және сүйек резорбциясын тежейді.Кальций карбонаты ас қорыту бұзылыстарында, рефлюкс эзофагитінде, эпигастрийдегі ыңғайсыздық пен ауырсынуда, метеоризмде, жоғары қышқылдықпен жүретін жағдайларда, балалардағы остеопороздың, кариес пен рахиттің алдын алу үшін тағайындалады. Олардың қабынуға қарсы әсері болады. Осы және басқа да көптеген қоспаларды Biotus веб-сайтынан таба аласыз. Тәжірибелі кеңесшілер сізге сәйкес келетін өнімді таңдай алады.
Now Foods, қышқылды кетіру ферменттері
Қолдану : қажетіне қарай күніне 1-2 таблеткадан шайнаңыз.
Басқа ингредиенттер: табиғи шие хош иісі, целлюлоза, табиғи таңқурай дәм, мальтодекстрин, лимон қышқылы, магний стеараты (өсімдік көзі) және қызылша ұнтағы.
Ескертулер: Ескерту: тек ересектерге арналған. Егер сіз жүкті болсаңыз, бала емізетін болсаңыз, жүкті болғыңыз келсе немесе дәрі қабылдасаңыз, қолданар алдында дәрігермен кеңесіңіз. Салқын, құрғақ, балалардың қолы жетпейтін жерде сақтаңыз. Құрамында ксилит бар, үй жануарларына жем бермеңіз.
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету: 2 шайнайтын тағам | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 30 | ||
Бір порция | күнделікті мәннің % | |
Калориялар | <5 | |
Жалпы көмірсулар | 1г | < 1% * |
Қант | 0 г | † |
Ксилитол | 1 г | † |
Кальций (кальций карбонатынан) | 560 мг | 56% |
Фермент қышқылы (қоспасы) | 204 мг | † |
Амилаза (Aspergillus) | 7000 DU | † |
Протеазалар (Aspergillus) | 42000 HATA | † |
Протеазалар (Aspergillus) | 8000 ДК | † |
Протеазалар (Шөп таяқшасы) | 1500 ДК | † |
Протеазалар (Aspergillus) | 100 SAPU | † |
Глюкоамилаза (Аspergillus) | 10 AGU | † |
Инвертаза (Saccharomyces CEREVISIAE) | 800 SU | † |
Диастаз (Aspergillus) | 3000 DPº | † |
Липаза (Candida) Rugosa, Aspergillus niger және Rhizopus ogugae) | 1000 FIP | † |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. &қанжар; Күнделікті қажеттілік анықталмады. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу