Manuka Honey, Wedderspoon Organic, Inc., шикізат, 500 г
Сатылды
Кез келген балдың емдік күші бұрыннан белгілі. Бірақ жақында ғалымдар аралар шай ағашының (Манука) гүлдерінен өндіретін ерекше балға назар аударды. Ағаштың өзі бактерияға қарсы қасиеттерімен кеңінен танымал және гүл тозаңы & nbsp; және аралар түпкілікті өнімге айналдыратын балшырындар. Манука балы бүгінде өзінің бірегей құрамы бойынша теңдесі жоқ.
Манука балы қабынуға қарсы, бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, микробқа қарсы, саңырауқұлақтарға қарсы, антиоксиданттық және антисептикалық қасиеттерге ие.
Pure Manuka Honey, 100% Raw Manuka Honey, KFactor 16- көптеген бактериялармен күресуге қабілетті, соның ішінде. Тамақтың қабынуын тудыратын Helicobacter pylori (асқазан мен он екі елі ішектің ойық жарасын тудыратын), стафилококк бактериясы, ішек таяқшасы және стрептококк бактериялары. Бұл фактор UMF® деп аталды. UMF ® деңгейі 15+ болатын балды жақсы бактерияға қарсы әсері бар өнім деп санауға болады. Тиісінше, деңгей неғұрлым жоғары болса, денсаулыққа пайдасы соғұрлым көп болады. Манука балы псориаз, экзема, дерматит, герпес, тырнақтың кейбір саңырауқұлақ аурулары, фурункулдар, безеу, төсек жараларымен сәтті күреседі. Biotus веб-сайтында сіз тек сатып алып қана қоймай, сонымен қатар өнімдермен таныса аласыз, біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
100% Raw Manuka Honey, KFactor 16
Басқа ингредиенттер: 100% Манука балы.
Пастерленбеген Манука балы.
Ескерту:
Салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Ингредиенттер: | ||
Қызмет көрсету: 1 ас қасық (21 г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: 24 | tr>||
Бір қызмет көрсету | % DV* | |
Калориялар | 70 | |
Жалпы май | 0 г | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Жалпы көмірсулар | 17г | 6% |
Қант | 16 г | 32% |
Белок | 0 г | < |
* 2000 калориялы диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу