Манна ұны, Бобтың қызыл диірмені, 680 грамм
Жарма ұны (манка) ең жақсы қатты бидайдан дайындалады. Ол әдетте макарон және тамаша нан жасау үшін қолданылады. Бұл үйдегі итальяндық стильдегі макарон өнімдері, кеспе, лазанья, феттуцин және басқа ұннан жасалған макарон өнімдері үшін таптырмас ингредиент. Жарма құрамында глютеннің өте жоғары пайызы бар, бұл макарон жіптерінің созылуына және пісіру кезінде құлап кетпеуіне мүмкіндік береді. 50% жарма мен 50% ағартылмаған ақ ұнды пайдаланып макарон жасаған дұрыс. Жарманы пицца қамырына және басқа рецепттерге де қосуға болады.
Тұтас дәнді тағамдар денсаулығыңыз үшін өте маңызды. Тұтас дәнге: кебек, эндосперм және ұрық кіреді. Оның құрамында көптеген талшықтар, маңызды дәрумендер, минералдар және фитонутриенттер бар. Бұл туралы, сондай-ақ ересектер мен балалардың денсаулығына арналған көптеген басқа пайдалы тағамдар мен сусындар туралы Biotus веб-сайтынан толығырақ біле аласыз.
Боб қызыл диірмені , жарма ұны
Пісіру әдісі: макарон рецепті
1 1/2 кесе жарма ұны; 1/2 шай қасық тұз; 2 жұмыртқа немесе 3 жұмыртқаның ағы; 2 ас қасық. су; 2 ас қасық зәйтүн майы.
Жарма ұнын және тұзды араластырыңыз. Ұнтақталған жұмыртқаны (немесе ақуызды), суды және майды қосыңыз. Қатты қамыр жасау үшін араластырыңыз. 10 минут бойы немесе қамыр серпімді болғанша илеңіз. Қамырды сүлгімен орап немесе пластик пакетке салып, 20 минутқа қалдырыңыз. Аздап ұнтақталған бетке қалаған қалыңдықта жайып, қалауыңызша кесіңіз. 1/2 шай қасықтан тұратын үлкен кастрюльге су әкеліңіз. майды қайнатыңыз. Паста қосып, дайын болғанша пісіріңіз. Лазаньяны дайындау кезінде кеспе қайнатудың қажеті жоқ. Рецептіңізге тікелей қосыңыз. Тұздық, песто, зәйтүн майы немесе сары май, бұрыш және пармезан ірімшігімен бірге ұсыныңыз.
Басқа ингредиенттер:бекітілген қатты ұн (қатты бидай, темір, ниацин, тиамин, рибофлавин, фолий қышқылы).
* 2000 калория диетаға негізделген күнделікті қажеттілік. Күнделікті тұтыну мөлшері калория қажеттіліктеріңізге байланысты жоғары немесе аз болуы мүмкін.Ингредиенттер: | ||
Қызмет көрсету: 1/4 кесе (42 г) | ||
Бір контейнердегі сыбаға: шамамен 16 | ||
Бір қызметке | күнделікті қажеттіліктің% * | |
Калориялар | 150 | |
Майдың калориялары | 5 | |
Жалпы май | 0, 5 г | 1% |
қаныққан май | 0 г | 0% |
Транс май | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрий | 0 мг | 0% |
Барлығы көмірсулар | 31 г | 10% |
Тағамдық талшық | 2 г | 8% |
Қант | 1 г | |
Белок | 5 г | |
А дәрумені | 0 % | |
С витамині | 0% | |
Кальций | 0% | |
Темір | 8% |
Калориялар: | 2 000 |   ;2500 | |
Жалпы май | аз | 65г | 80г |
Май> td> | Аз | 20г | 25 г |
Холестерин | аз | 300мг | 300 мг |
Натрий | Аз | 2,400 мг | 2,400 мг | <
Жалпы көмірсулар | 300г | 375г | |
Диеталық талшық | 25г | 30г |
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу