Коллаген пептидтері, гидролизденген I және III типті, коллаген пептидтері, спорттық зерттеулер, матча жасыл шайы, 288 г
Сатылды
Пакеттің қолжетімділігі
Сипаттама Коллаген пептидтері, гидролизденген I және III типті, коллаген пептидтері, спорттық зерттеулер, матча жасыл шайы, 288 г
Biotus веб-сайтында өнімдерді сатып алып, қарап қана қоймай, сонымен қатар біздің кеңесшілерден толық ақпарат ала аласыз.
Спорттық зерттеулер, коллаген пептидтері. , Гидролизденген I түрі & III, Матча жасыл шай, 10,16 унция (288 г).
Ұсынылатын пайдалану:
Тағамдық қосымша ретінде ересектер күніне бір қасық ыстықта қосады. су немесе сүйікті сүтіңіз Пайдалы кеңес: Коллаген пептидтері суық суда жиналады. Коллаген пептидтерін суық сұйықтықта пайдалану үшін алдымен бөлме температурасындағы сұйықтықпен араластырып, содан кейін мұз қосыңыз.
Басқа ингредиенттер:
Гидролизденген сиыр коллаген пептидтері , Органикалық жасыл шай (матча) жапырақ ұнтағы.
Ескертулер:Коллаген толық ақуыз емес. Диеталық ақуызды ауыстыру немесе салмақ жоғалту мақсатында қолданбаңыз. Жабық қаптама зақымдалған болса, қолданбаңыз. Ұсынылған дозадан асырмаңыз. Бөлме температурасында тығыз жабылған контейнерде сақтаңыз. Шамадан тыс қызудан аулақ болыңыз.
Құрама
Құрамы: | ||
Қызмет көрсету мөлшері: 1 қасық (12г) | >||
Бір контейнердегі порциялар: 24 | ||
| Бір порцияда | % күнделікті қажеттіліктен* |
Калориялар | 40 | |
Натрий | 30мг | 1% |
Тиіндер | 9г | * |
Гидролизденген сиыр коллаген пептидтері | 10г | * |
Органикалық көк шай [Матча] жапырақ ұнтағы | 2г | * |
* Тәуліктік қажеттілік анықталмаған. ^ Бір қасық үшін 12 грамм – орташа. | ||
Коллаген пептидтерінің типтік амин қышқылы профилі ▲ | ||
Аланин | 756мг | |
Аргинин | 693мг | |
Аспараг қышқылы | 405мг | |
Глутамин қышқылы | 900мг | |
Глицин | 2,097мг | |
Гистидин ** | 81мг | |
Гидроксипролин | 1,107 мг | |
Изолейцин ** | 108мг | |
Лейцин ** | 234мг | |
Лизин ** | 297мг | |
Метионин** | 81мг | |
Фенилаланин ** | 144мг | |
Proline | 1,233мг | |
Серине | 306мг | |
Треонин ** | 171мг | |
Тирозин | 54мг | |
Валин ** | 198мг | |
** Маңызды аминқышқылдары ▲ Табиғи өзгерістер болуы мүмкін. |
Кіру немесе тіркелу үшін телефон нөміріңізді енгізіңіз.
Жүйеге кіру бетіне оралу