Блендерде розмарин қосылған гималай қызғылт тұзы, Джеко, 226 г
Блендерде розмарин қосылған гималай тұзы
Гималай тауларында, ежелгі мұхиттың шөгінділерінде Гималай тұзының кристалдары пайда болды. Гималай тұзын табиғаттың өзі жасайды, ол әртүрлі минералдарға бай. адам ағзасына өте қажет минералды тұз кез келген тағамыңызға жеңіл тұзды дәм мен жұмсақ хош иіс береді. Тұз кристалдарының құрамында бірқатар қоректік және емдік қасиеттері бар 84 минерал мен микроэлементтер бар.Таза тұз өмірлік маңызды минералдарға байланысты табиғи қызғылт түске боялған.Гималай тұзы. экологиялық таза өнім, құрамында зиянды қоспалар жоқ, тұз адам ағзасына толығымен сіңеді. Гималай тұзының қызғылт түсі бар, өйткені. құрамында темір және басқа да минералдар көп. Толығырақ кеңес алу үшін Biotus веб-сайтында менеджерге хабарласуға болады.
Қолданба
Тұзда минералды қоспалардан басқа микроэлементтер көп. Тұз ауыз қуысының гигиенасы үшін қолданылады. Ол көптеген жағымсыз иістерді тамаша жояды, анальгетиктер қызметін атқарады және қызыл иектің қан кетуін жояды.Ауыз қуысын емдеу үшін тұзды суда ерітіп, алынған ерітіндімен ауызды шаяды. Бұл процедураны күніне 3-4 рет жасау керек. Теріден токсиндерді жақсы шығарады, қабыршақтайды және өлі жасушаларды тамаша тазартады. Бұл ретте бұл процедураның 15-30 минуты ұсынылады.
Ескертулер:
салқын, құрғақ жерде сақтаңыз.
Тұтынушы сұрақтары
Сұрағыңызды қойыңыз
Тұтынушы пікірлері
0
Жүйеге кіру бетіне оралу